Management

EurowebManagement

Nazmi Çağlar Bölük

Chief Executive Officer

Nazmi Çağlar Bölük s-a alaturat echipei Euroweb inca din octombrie 2014, pe pozitia de Chief Executive Officer, fiind responsabil de dezvoltarea si executia strategiei companiei. Acesta este implicat in activitatile zilnice desfasurate de departamentele de vanzari, tehnice, financiare si de HR, cu implicare activa in ceea ce priveste deciziile de management.

Inainte de a se alatura Euroweb, Çağlar a fost factorul-cheie in ariile de strategie de business si dezvoltare corporativa: in 2004 acesta este numit Corporate Segment Marketing Manager in cadrul Borusan Telekom, cu responsabilitati in dezvoltarea si implementarea planurilor de marketing pe toate segmentele de produse ale companiei.

In 2006, Çağlar preia funcția de Corporate Strategy Development Manager pentru Vodafone Turcia, coordonand strategia Mobile Plus.

Un an mai tarziu, acesta este numit Strategy & Business Development Senior Manager in cadrul Turk Telekom, cu implicare activa in formularea strategiei la nivel de companie. Din 2010, lui Çağlar ii sunt atribuite noi responsabilitati in zona de strategie de piata, analiza competitorilor și a datelor.

Çağlar este licentiat in inginerie aerospatiala in cadrul Middle East Technical University, Ankara, Turcia (METU). Studiile sale sunt completate de un program de masterat din cadrul Indiana University of PA, de unde a obtinut titlul de Master of Business Administration (MBA).

Mihai Marius Groposila

Director Comercial

Mihai Groposila s-a alaturat echipei de management Euroweb in Ianuarie 2016 si coordoneaza operatiunile comerciale ale companiei la nivel national, in vederea consolidarii pozitiei noastre pe piata de telecomunicatii, cu focus pe solutiile de tip B2B/Wholesale/IT&C.

Profesionist cu o puternica orientare comerciala dublata de abilitati decizionale si de leadership, Mihai are o experienta de peste 15 ani (in companii precum Telekom Romania, Radiocom, Motorola) in zona vanzarilor si a dezvoltarii de produse, strategiei, planificarii afacerilor si fluxurilor operationale.

Absolvent al Facultatii de Electrotehnica si al unui Masterat al Universitatii Politehnica din Bucuresti, Mihai detine si un Certificat Profesional in Management, obtinut in cadrul Open University Business School, Anglia.

Daniela Florentina Gurau

Director Financiar

Inainte de a coordona departamentul financiar al Euroweb, Daniela Florentina Gurau a activat timp de 5 ani ca Director financiar in cadrul Grupului Dual si 4 ani ca Auditor Financiar pentru Deloitte Romania.

Daniela este membra a celei mai importante organizatii mondiale a profesionistilor contabili ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) si a unora dintre asociatiile de profil din Romania, precum CECCAR (Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania) si ANEVAR (Uniunea Națională a Evaluatorilor Autorizați din România).

Daniela este absolventa a Facultatii de Contabilitate din cadrul ASE Bucuresti si detine un master in Contabilitate Internationala.

Sorana Balan

Manager Resurse Umane

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniul resurselor umane, Sorana Balan a coordonat de-a lungul carierei sale activitatile de implementare a strategiilor de resurse umane pentru RTC Holding si Biofarm.

Absolventa a Facultatii de Studii Economice in Limbi Straine (SELS) din cadrul ASE Bucuresti si a doua programe de master – unul in Administrarea Afacerilor si Dezvoltare Organizationala obtinut la Universitatea din Orleans, Franta si unul in Managementul Resurselor Umane – ASE Bucuresti, Sorana s-a alaturat echipei Euroweb in 2013.