Hosting

EurowebHosting

Un serviciu de gazduire profesional are ca focus asigurarea unor conditii ideale in care business-ul clientului sa desfasoare activitati de livrare de continut si/sau servicii catre retele publice sau private. In functie de serviciul livrat putem discuta despre:

Managed WiFi

Managed WiFi

Euroweb ofera ca parte integranta a serviciilor de infrastructura de retea clientilor sai solutii de acces wireless.

Citeste mai mult

Web/Email/DNS Hosting

Web/Email/DNS Hosting

Website-ul unei companii de succes este una dintre cele mai importante componente ale imaginii pe care acesta o prezinta pietei in care activeaza.

Citeste mai mult

Colocare

Colocare

Cand succesul unei afaceri depinde in mare proportie de comunicarea pe Internet, pentru orice companie care vrea sa se dezvolte este vital sa beneficieze de cele mai eficiente unelte de comunicare din piata.

Citeste mai mult

Server Dedicat

Server Dedicat

Reprezintă un tip de serviciu de Internet hosting prin care clientului i se închiriază un server întreg, pe care nu îl mai utilizează nimeni altcineva.

Citeste mai mult

Server Virtual Privat

Server Virtual Privat

Partenerii nostri au ales sa utilizeze produsele VPS oferit de Euroweb deoarece aveau nevoie ca informatiile lor sa fie in cea mai mare siguranta, usor accesibile si mereu disponibile.

Citeste mai mult

Server Dedicat

Serverele dedicate Euroweb reprezinta o alegere populara pentru clienţii care au nevoie de o platformă fizica dedicata fiabilă pentru a livra proiecte cu necesar mare de resurse. Site-uri cu trafic mare, platforme de e-commerce, aplicaţii online precum si solutii de streaming audio/video pot fi acomodate pe serverele dedicate oferite de catre Euroweb. Pachetele standard includ IP KVM, surse redundante, RAID hardware alaturi de cele mai noi tehnologii de procesare si stocare a datelor.

Server Virtual Privat

Un Server Virtual Privat(Virtual Private Server: VPS) – reprezinta un server virtualizatdedicat pentru utilizarea exclusivă a unui client şi care vine cu resurse garantate acestuia. Spre deosebire de un server fizic dedicate, un VPS poate garanta un nivel mult mai inalt de disponibilitate a serviciilor respectiv poate fi configurat si livrat catre client intr-un interval mult mai scurt de timp. Ca rezultat acest tip de serviciu poate face fata cu success oricarui model de business online fiind recomandat in special acolo unde necesarul de resurse poate fluctua intr-un timp relativ scurt.

Infrastructura hardware se bazează pe servere Cisco de tip blade şi stocare EMC Fibre-Channel de ultima generatie în timp ce mediul de virtualizare folosestecele mai recente tehnologii VMWARE.

Pachetele standard Euroweb VPS pot fi configurate in functiede puterea de procesare ceruta, cantitatea de memorie ram si spatiul pe hard disc.

Web/Email/DNS Hosting

Serviciile Euroweb de tip Web/Email/DNS hosting sunt definite peste platforme fizice sau virtualeEuroweb cu scopul de a livra catre clientii finali doar tipul de serviciu de care au nevoie (casute mail, gazduire pentru un numar de site-uri web si/sau DNS). Oferim gazduire pe platforma Windows pentru site-uri web proiectate special pentru acest tip de sistem de operare şi Linux platformă pentru site-uri web dezvoltate sa ruleze pe servere web Linux.

Clientii nostri pot beneficia de asemenea de multe caracteristici legate de hosting si design, cum ar fi baze de date SQL, PHP şi Javascript, extensii .NET etc;

Colocare

Utilizand serviciile de colocare Euroweb clientii isi pot optimiza cheltuielile aferente operarii unui centru de date propriu prin outsourcingul serviciilor de datacenter catre Euroweb. Oferim colocare in datacentere Tier 3 dotate cu alimentare duala de energie electrica, sisteme UPS online N+1, generator de curent dedicat infrastructurii de hosting si echipamente de climatizare profesionale punand la dispozitie clientului un serviciu de colocare cu un grad inalt de disponibilitate